Gerard – Keyboard

Gerard groeide op met een piano in de woonkamer. De liefde voor dit instrument zat er dan ook al vroeg in. Les nemen was in die tijd geen optie. Daarom maakte hij zich het instrument vooral eigen door  de liedjes na te spelen, die hij hoorde op de radio.

Toen zijn goede vriend Ruud hem in 2005 vroeg of hij zin had om een rock coverband te beginnen was de keuze snel gemaakt. De band begon onder de naam Smalltalk , maar na een avond doorzakken in The Note ging de band verder onder de naam Refill.gerardbio

In 2009 kwam er langzaamaan een einde aan die band. Op dat moment maakten Ronald en Jan kenbaar dat zij nog op zoek waren naar een toetsenist  voor hun nieuwe Nederlandstalige coverband. De timing was perfect en Gerard greep hun aanbod met beide handen aan en Plaatstaal was geboren.

Naast Plaatstaal  is Gerard sinds 2011 ook toetsenist bij Nox Aeterna, opgericht door zijn neef. Hij begon in deze metalband met een invalbeurt tijdens twee optredens, maar dat beviel zo goed dat hij vast bandlid geworden is.